S dětmi je svět barevnější

Nepříjemné svědění pokožky, plačtivost a podrážděnost. Řeč je o dětském ekzému.

V České republice se podle nedávných údajů s atopickým ekzémem léčí nebo léčilo 0,8 milionů lidí. Reálný počet atopiků je však daleko vyšší, protože řada lidí své potíže přechází a dokud nejsou nesnesitelné, tak je neřeší. Velmi nepříjemný je ekzém zejména u malých dětí, těch je až kolem 20 %! Jak jim pomoci? 

V dětské populaci trpí ekzémem stále více dětí. Přitom u celé řady z nich potíže přetrvávají až do dospělosti. Kdo se s atopickým ekzémem setkal, ví, o jak nepříjemné a omezující onemocnění se jedná. Málokdo ale tuší, že jeho příčinou velice často bývají toxické zátěže.

Celostní medicína a detoxikace pomocí přípravků Joalis nabízí možnost, jak se bránit chronickým zánětům kůže, včetně atopických ekzémů. Zvláště u dětí je velmi důležité problémy řešit hned v počátku, aby nedošlo k prohloubení imunopatologie a vzniku dalších alergických projevů. Důležité je pokožku promazávat vhodnými přípravky, suchá pokožka praská a ještě více svědí, navíc jsou praskliny bolestivé. 

Dětem může od kožních problémů ulevit také komplexní sirupový přípravek Bambi Cutis - přírodní doplněk stravy s rostlinnými výluhy pro děti. Obsahuje například vitamin C a vinnou révu, která přispívá ke tvorbě kolagenu pro normální stav pokožky. 

Kdy se přípravek používá?

Sirupový komplex pro děti zaměřený na dětské kožní problémy. Ty bývají velmi často spojené s alergií. Proto je preparát zaměřen především na různé typy dětských ekzémů. Dětská kůže je složitý orgán, a proto často vyžaduje komplexní přístup. Doporučujeme k tomuto preparátu užívat vitamin H - biotin. 

Zaslat dotaz do poradny