S dětmi je svět barevnější

Pokožka miminek je velmi jemná a citlivá. Proto o ni pravidelně pečujte kvalitními přípravky.

Miminka mají velmi citlivou kůži. Je to způsobeno tím, že nemají plně vyvinutou rohovou vrstvu pokožky a kožní film, které společně tvoří ochrannou bariéru kůže. Kromě toho náchylnost pokožky našich nejmenších souvisí i s imunitním systémem, který se u dítěte teprve vyvíjí. Dětská pokožka vyžaduje delikátní péči a proto přípravky vybírejme pečlivě a s rozmyslem. 

Přírodní péče

Firma Joalis nabízí pro miminka tři speciální olejíčky - Joalis Bambi Oil v nichž se nachází směs kvalitních olejů určených k ošetření pokožky novorozence a batolete. Do olejíčku je vždy přidána také vhodná složka, která pečuje nejen o dětskou pokožku, pomáhá miminku také s detoxikací. Doporučujeme olejíčky střídat po dnech či týdnech od jedničky do trojky. 

Tajemství Joalis olejíčků

Bambi oleje nabízejí ještě něco navíc. Jsou zaměřené na zdravotní obtíže, které s dětmi řešíme. Na prvním místě je imunita - tedy odolnost proti nemocem. Dalším problémem dětí bývá jejich kůže, často je trápí nejrůznější ekzémy, opruzeniny, potničky, a různé vyrážky. Jsou vždy výrazem nějakého problému. V neposlední řadě je to nervová soustava dětí. Neklid, nespavost, vegetativní problémy projevující se kolikami, ale také nechutenství, zvracení, to vše má vztah k nervovému systému. Dobrá funkce hypotalamu zajišťuje nejen stabilitu vegetativního nervového systému, ale i například přiměřenou chuť k jídlu. Důležitá je také dobrá snášenlivost očkování. Olejíčky Bambi jsou koncipovány tak, aby pokryly kompletní detoxikaci - olejíček s označením 1 je zaměřený na detoxikaci nervového systému, 2 je vhodná na mikrobiální zátěže a 3 na toxiny vznikající při trávení. Ideální aplikace je střídat olejíčky jeden den jednu barvu, druhý den druhou, třetí den třetí barvu a tak stále dokola. Tak docílíme nejlepšího výsledku.

Dětské oleje navíc umožňují posunout začátek detoxikace do prvních dnů po narození dítěte a umožní rodičům bezstarostné užívání si spokojeného a radostného miminka. 

Olejíčky Joalis Bambi Oil seženete na www.joalis.cz

Zaslat dotaz do poradny