S dětmi je svět barevnější

Dobrý deň. Mám 20 mesačného syna, ktorého od zavedenia príkrmov (mal 7 mesiacov) trápi atopický ekzém. AE (atopický ekzém) má najmä na nohách, teraz na jeseň sa objavil i na zápästí rúk. Syn je stále kojený. Mliečnej bielkovine sa vyhýbam, no chlieb jeme i lepkový . Prosím poradili by ste mi preparáty pre syna poprípade i pre mne (vzhľadom na to že ho kojím) s ktorými by sme mali začať. Veľmi pekne ďakujem za vás čas a vaše rady. Blanka

Dobrý den,
začneme detoxikací u syna. Doporučuji používat olejíčky Bambi Oil. S tím, že začnete používat týden jenom jeden, a to č. 1, druhý týden přidáte druhý č. 2 a budete je střídat po jednom dni. Zhruba po deseti dnech přidáte třetí č. 3 a pokračujete souběžně tj. pravidelně je střídat v pořadí uvedeném na obalu a aplikovat každý den jinou lahvičku. 
Může dojít k přechodnému zhoršení v rámci detoxikačního projevu, který po několika dnech vymizí. V případě potřeby napište, poradím Vám.
Pokud by ekzém přetrvával i nadále, doporučila bych návštěvu terapeuta, který měřením zjistí  přetrvávající příčiny. Terapeuta ve svém okolí najdete na www. joalis.cz v sekci Osvědčená centra.

Vlaďka Málová, terapeutka detoxikační medicíny
http://www.joalis.cz/cs/specialist/detail/669

Zaslat dotaz do poradny