S dětmi je svět barevnější

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Mám dva syny, 3 roky a skoro 5 let, oba od podzimu kašlou. Když mám já slabou virózu, tak kluci z toho mají pouze teploty a potom dlouho trvající kašel. Vždy první 3 noci nespíme, jak pořád kašlou a dále potom kašlou přes den, před usnutím, kolem půlnoci a k ránu, a když se vzbudí. Nikdy neměli angínu nebo chřipku, nebo dokonce i žlutou rýmu, máme pouze bílou, která odejde a zase přijde, nikdy nezežloutne. Starší syn byl na odstranění nosní mandle, měl ji velkou. Mladší syn většinou chraptí a je hodně zahleněný. Nechci dětem už dávat stále léky typu: Spiropent, Stoptusin. Teď se nás to drží sedmý týden, takže místo toho, aby byli ve školce a já v práci, jsme doma. Už nevím kudy kam a kontakt na Vás jsem dostala od kamarádky, která je s Vaší léčbou spokojená. Snad jsem napsala vše podstatné. Děkuji moc za radu. Ať se Vám daří.

 Dobrý den,

takovéto dlouhodobé kašle někdy bývají spojené i s alergií. Píšete i o zahlenění a předpokládám, že starší syn také býval. Doporučím Vám kúru, po jejím využívání znovu napište a dle stavu domluvíme další postup.

Teď zakupte Joalis RespiDren a Joalis VelienDren - natírat na vnitřní stranu předloktí. Stačí Vám jedno balení od každého, pro oba syny. K tomu Joalis Bambi Symbiflor - potřebujete dvě balení. Užívání RespiDrenu a VelienDrenu - natírat 5 dní 1 x 5 kapek, pokračovat 2 x 5 kapek, Joalis Symbiflor 1 x denně 2,5 ml.

Může dojít k přechodnému zhoršení - detoxikačním projevům, po několika dnech odezní.

Poté mi napište, domluvíme další postup.


Přeji pohodové dny
Vlaďka Málová, terapeutka detoxikační medicíny
http://www.joalis.cz/cs/specialist/detail/669

Zaslat dotaz do poradny